Om Northern Metal Radio

Northern Metal Radio grundades av Kristofer “Sudden” Jennerfors, Rei “Finnen” Saari och Marcus “Mackan” Holmgren 2019. Vi var less på kommersiella radiokanaler som spelade samma låt om och om igen. Med ett helt annat koncept än övriga kanaler började vi utveckla Northern Metal Radio till det kanalen är i dag. Egna servrar och utrustning var ett krav för att inte bli beroende av andra.

Från början var det bara musik och radiointresset som lockade, men allt eftersom tiden gick och vi märkte att Northern Metal Radio växte insåg vi att Northern Metal Radio hade större potential än vad vi kunde drömma om. Denna webbradiokanal och webbplats drivs ideellt av ett helt gäng radio- och musikintresserade i dagsläget.

Även om radiokanalen drivs ideellt så är Northern Metal Radio en stor del av våra liv och vi har kommit för långt för att sluta. Northern Metal Radio spelar skön metal dygnet runt så länge som det finns lyssnare. Och lyssnare finns! Vi har lyssnare från hela världen! Vi ger aldrig upp!

Northern Metal Radio innehar alla licenser och rättigheter att spela all världens musik.

Något som alltid får plats i radion är bra musik från både stora och små band. Vi spelar rock, hårdrock och all form av metal, därför så är våran slogan: Vi spelar vad fan vi vill.

072 203 69 33

Mottagare: Kristofer Sundin Jennerfors

Märk med Northern Metal Radio

Musiken på denna Internettjänst tillgängliggörs med tillstånd av STIM som innehas av Northern Metal Radio enligt gällande lagstadga av upphovsskyddat material.

Kristofer “Sudden” Sundin JennerforsGrundare, Teknikansvarig, Webbmaster, Ljudredigerare, Programledare, Kassör, Vice Ordförande

kristofer@northernmetalradio.com

Rei “Finnen” SaariGrundare, Musikansvarig, Ljudredigerare, Programledare

rei@northernmetalradio.com

Marcus “Mackan” HolmgrenGrundare, Programledare, Ordförande

marcus@northernmetalradio.com

Evelina “Eve” – Medhjälpare

tiolistan@northernmetalradio.com

Tack!

Tack till alla er som på ett eller annat sätt engagerar er eller har engagerat er i Northern Metal Radio. Utan er hjälp skulle vi inte kommit så här långt. Ett stort tack till alla som på något sätt har hjälpt oss. Ingen nämnd, ingen glömd.

Tack för att ni finns.

Northern Metal Radio hos Larsson Podd

Niklas Larsson intervjuade Finnen och Sudden om hur Northern Metal Radio skapades

Studio

Våra studios finns i hemmen och är enkla men är väl fungerande. Varje radiopratare har bekostat hårdvaran och mjukvaran själv.

En dator, några skärmar, mikrofon, internetuppkoppling, radiosändarprogram samt massor med musik är allt som behövs för att sända live i Northern Metal Radio.

Vi har för tillfället tre studios på tre olika orter. En studio i Bureå, en studio i Skellefteå och en studio i Rejmyre.

Finnens studio i Skellefteå
Suddens studio i Bureå
Mackans studio i Rejmyre

Samarbetspartners

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE