Denied – Markus Kask

Denied är ett metalband från Upplands väsby, Stockholm.  Dom skapades 2003 av gitarristen Andreas Carlsson och har sedan starten släppt en Ep, två singlar och fyra album. Dom är aktuella med deras nyaste full-längdsplatta, Humanarchy med 8 glödheta spår.

Humanarchy släpptes 24:e Juni.

Bandet har haft medlemmar från flera olika band så som Opeth, Dark Funeral, Grave och Jaded Heart. Denieds platta Freedom of speech som släpptes 2018 hade gästspel av Chris Laney från Pretty Maids som också arbetade med albumet som medförfattare på två låtar.
 

Nu har Denied hittat en klockren sångare från Danmark, Søren Adamsen.

Det hörs att Denied har arbetat hårt med deras senaste platta, Humarachy. Plattan känns mycket mer sammanhängande och gedigen än dom tidigare albumen. Jag tror att Denied har hittat precis rätt till vad som kommer att bli deras stora framgång.
Jag ringde upp trummisen, Markus Kask, för att bland annat få reda på hur skapandet av Humanarchy gick till.
 
/ Sudden
 

Andreas “Andy” Carlsson – Guitarrs

Chris Vowden – Guitarrs

Fredrik Thörnblom – Bass

Markus Kask – Drums

Søren Adamsen – Vocals

http://deniedworld.com/

https://www.facebook.com/deniedworld

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE